Cum funcţionează biorezonanţa magnetică?

In jos

Cum funcţionează biorezonanţa magnetică?

Mesaj Scris de BioMagnetoVital la data de Lun Oct 19, 2015 11:34 pm

Aparatul înregistrează emisia unde­lor electromagnetice ale câmpului energetic uman, le transferă pro­gramului din calculator, iar acesta prelucrează informaţia primită, o interpretează şi depistează blocajele şi distorsiunile pe care le găseşte la nivelul organelor, ţesuturilor, celulelor, până la nivel cromozomial. Acestea sunt decodate şi afişate pe monitorul calculatorului, astfel încât pacientul vede, şi el, modificările apărute.

O scanare cu interpretare dureaza cca 30 min.


Ultima editare efectuata de catre BioMagnetoVital in Mier Oct 28, 2015 9:26 pm, editata de 1 ori
avatar
BioMagnetoVital
Admin

Mesaje : 48
Data de inscriere : 19/10/2015
Varsta : 44
Localizare : Braila

http://biomagnetovital.hitforum.ro

Sus In jos

Re: Cum funcţionează biorezonanţa magnetică?

Mesaj Scris de BioMagnetoVital la data de Lun Oct 19, 2015 11:41 pm

Biorezonanţa constă în pătrunderea în organism a undelor magnetice de joasă frecvenţă, care sunt înregistrate şi analizate de un computer la ieşirea din corp. Această testare cuprinde 55 de măsurători electrice diferite, iar aparatul înregistrează valorile a peste 8.000 de substanţe din organism, precum şi dezechilibrul acestora. Biorezonanţa magnetică acţionează la nivelul ADN-ului, în interiorul celulei. Cu ajutorul undelor magnetice care sunt generate la nivelul celulelor, ţesuturilor şi organelor, se pot depista formele incipiente ale bolilor nervoase, respiratorii, cardiovasculare, osoase, digestive, fie ele acute sau cronice

Pentru o evaluare generală a organismului, ai nevoie doar de o singură şedinţă, care durează 30 min cu interpretare. Un mare avantaj este acela că rezultatele se primesc pe loc

Aparatul de biorezonanţă poate detecta în faze incipiente deficienţele şi modificările patologice, prin intermediul undelor magnetice generate la nivelul organelor şi celulelor. Poate să detecteze orice afecţiune acută, subacută sau cronică. El poate identifica stările emoţionale, deficienţele de vitamine, de minerale, de aminoacizi esenţiali şi pe cele hormonale, detectează prezenţa agenţilor patogeni (virusuri, bacterii, paraziţi şi fungi), afecţiuni ale sistemelor: nervos, digestiv, osos, circulator, cardiovascular, respirator şi pe cele ale organelor şi glandelor cu secreţie internă. De asemenea, aparatul poate măsura nivelul acizilor graşi şi depistează predispoziţiile alergice, intoleranţa la alimente sau la anumite substanţe. În plus, poate sesiza factorii de risc la care este predispus organismul.

avatar
BioMagnetoVital
Admin

Mesaje : 48
Data de inscriere : 19/10/2015
Varsta : 44
Localizare : Braila

http://biomagnetovital.hitforum.ro

Sus In jos

Re: Cum funcţionează biorezonanţa magnetică?

Mesaj Scris de BioMagnetoVital la data de Mier Oct 28, 2015 8:30 pm

Conform descoperirilor ştiinţifice, organismul uman reprezintă un câmp electromagnetic.
Acest câmp se prezintă fie sub formă de particule electromagnetice, fie sub formă de unde (vibraţii) electromagnetice.

Biorezonanţa magnetică reprezintă una dintre metodele care s-au dezvoltat ţinând cont de parametrii energetici ai corpului uman.
Această metodă aparţine medicinei cuantice (vibraţionale) şi constă în folosirea de cuante de energie pentru ameliorarea şi vindecarea bolilor.

Tratamentul prin biorezonanţă pleacă de la principiul că organismul uman este ca un câmp de energie, emite şi absoarbe vibraţii electromagnetice.
Datorită acestui fenomen de emisie şi recepţie de vibraţii electromagnetice, se poate determina starea energetică a organismului (diagnosticarea), se pot testa medicamente şi se face tratamentul propriu zis.
Pentru rezultate favorabile, tratamentul trebuie precedat de un diagnostic, care precizează starea energetică a organismului, adică imaginea vibratoare. Fiecare pacient are propria sa imagine vibratoare.

Astfel, există vibraţii ale celulelor, ţesuturilor şi ale organelor care sunt în conexiune şi în interacţiune permanentă.
În starea de sănătate vibraţiile sunt armonioase, pe când în starea de boală sunt dizarmonioase.

Aceste vibraţii electromagnetice constituie atât vehiculul informaţiei, cât şi informaţia propriu-zisă, care este capabilă să influenţeze procesele biochimice şi să determine autoreglarea organismului.
avatar
BioMagnetoVital
Admin

Mesaje : 48
Data de inscriere : 19/10/2015
Varsta : 44
Localizare : Braila

http://biomagnetovital.hitforum.ro

Sus In jos

Re: Cum funcţionează biorezonanţa magnetică?

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum